2012. december 28., péntek

Zsidó vagy Kóser?

Egyetlen egy ember volt a történelemben az utóbbi 100 évben akire igazak az alábbiak:

- Nemcsak az állatokat különböztette meg a feltételezett hasznosságuk szerint, hanem az embereket is.
- Nemcsak megkülönböztette a haszonembert a  haszonállattól, de törvényileg szabályozta a szaporodásukat, betakarításukat és végső felhasználásukat.
- Nemcsak új iparágat hozott létre, de pályázati források allokálásával új hús és bőrfeldolgozó üzemekkel valós gazdasági tevékenységet is folytatott.

Eredményei:

- regnálása alatt nőt a GDP és externális hatásként egyéb iparágak is fejlődésnek indultak, mint a kézműves szappan és a különleges lámpaernyő gyártás
- kialakult a közgondolkodásnak az az új normája, amely elfogadottnak és követendőnek ítélte meg az új haszonember iparág megszületését és ünnepelte a gazdaságilag ésszerű reformokat
- Nőtt a német nemzet aranytartaléka.

Ez az ember Adolf Hitler volt.

A Zsidó iparág, mely öt év alatt 6 000 000 haszonembert dolgozott fel megszűnt. Helyét átvette a nagyüzemi állattartás. Így ma már csak haszonállatokat tartanak a továbbfejlesztett és még hatékonyabban üzemelő koncentrációs táborokban és az ő testrészeiket dolgozzák csak fel.

A Zsidó ipar aranykora véget ért. Most a Kóser ipar növekszik.

Ezt az összefüggést nem csak én látom át, hanem sok olyan férfi és nő is, akinek a szülei, vagy nagyszülei vágóhídról menekült haszonemberek voltak. Az erről szóló videót itt tudod megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=jQ7lYAIeo5c







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése